Vild med Spanien er nomineret til Bloscars Travel Award 2014

Af Jens Henrik | Uncategorized

Vi er meget beærede (og fuldstændig ekstatiske) over at meddele, at vi er blevet nomineret til Bloscars Travel Award 2014 – en pris som belønner den bedste danske og internationale rejseblog.

Tusind tak!

Vi vil gerne benytte lejligheden til takke den eller de af jer, der har nomineret os til prisen, det er en stor tillidserklæring og et kæmpe skulderklap, som vi er dybt taknemmelige for. Vi driver bloggen som ren passion for ‘vores andet fædreland’ Spanien, og det er så fedt at mærke, at I læsere kan lide, hvad vi skriver.

 

Stem på os og vind flybilletter!

Vi vil selvfølgelig utroligt gerne vinde Bloscars Travel Award 2014, og derfor har vi brug for jeres hjælp. Stem på os her, og hjælp os videre i konkurrencen om at blive Danmarks bedste rejseblog. I den kommende måned kan I stemme på os hver uge og samtidig have chancen for at vinde flybilletter til en værdi af 2.000 kr. Hvis I stemmer os i finalen, har vi samtidig mulighed for at komme videre til den internationale Travel Award-konkurrence.

Hvordan bliver vi bedre?

Har du et tip til, hvordan vi kan blive endnu bedre? Eller har du en idé til et emne, du gerne vil læse mere om, så skrive en kommentar herunder. Vi kan ikke love, at vi tager alle forslag op, men vi arbejder løbende på at forbedre bloggen, så den bliver ved med at være relevant for vores læsere.

Skriv en kommentar:

Skriv en kommentar: